Mishal (16) twee dagen ‘Baas van Morgen’ van Triade Vitree

 

Mishal (16) was gisteren en vandaag even de baas van TriadeVitree.
In heel Nederland waren er kinderen voor één dag de ‘Baas van Morgen’ bij bedrijven en instellingen.
Baas van Morgen, is geïnitieerd door JINC, een organisatie die zich inzet voor gelijke kansen voor kinderen. Deze dag staat in het teken van hun toekomst op de arbeidsmarkt.
Bestuurder Paul van der Linden stond twee dagen zijn stoel af aan Mishal. Hij nam haar woensdag mee op werkbezoek bij de 24-uursopvang. Ook bezochten ze samen een van onze gezinshuizen waar ze mee mochten eten, om zo een beetje te kunnen meebeleven hoe het dagelijks leven in een gezinshuis er uit ziet.

Als Baas van Morgen ging Mishal op beide plekken in gesprek met jongeren om te horen hoe zij de zorg van Vitree ervaren.
Op donderdag 23 januari bracht Mishal samen met Paul van der Linden een bezoek aan het Kinderbehandelcentrum en de dagbestedingslocatie Varyo.
Daarnaast stond er een lunch met beide bestuurders Paul van der Linden en Afien Spreen op het programma.

De afsluitende conferentie met alle Flevolandse bazen van morgen was dit keer bij Almere City FC met een fotomoment op de grasmat.

 

 

 

Bekijk hier al het nieuws over onze organisatie. Vitree helpt kinderen en jongeren op uiteenlopende gebieden. Meer hierover vind je in ons hulpaanbod.

Met deze dag brengen wij het werk van JINC ook onder de aandacht: jongeren op weg naar werk helpen. Op hun site lees je hier meer over.