Ons hulpaanbod

Het hulpaanbod van Vitree, waarbij kinderen het uitgangspunt zijn, bestaat uit allerlei interventies, modules en methodieken. Zo kunnen we voor elk kind, jongere, maar ook voor het betrokken gezin een uniek en passend hulpaanbod samenstellen.

We zijn er niet alleen voor crisissituaties. Ons aanbod is heel breed. Van hulp bij echtscheiding, pleegzorg en gedragsproblemen tot trainingen bij faalangst, voor heel veel zaken kun je bij ons terecht.

Hieronder een greep uit onze mogelijkheden. Staat er niet bij wat je zoekt? Dan helpen we je toch graag verder. Neem vooral contact met ons op via 088 32 32 111 of door het invullen van ons contactformulier.

Bekijk hieronder ons hulpaanbod.

Hulp bij crisis in een gezin

Acute crisissituatie? We bieden binnen 24 uur hulp. Lees snel verder!

Lees meer

Hulp op school

Sommige kinderen hebben wat extra's nodig op school. Daarom is Vitree op diverse scholen aanwezig. Er zijn allerlei mogelijkheden.

Lees meer

Hulp voor kind bij scheiding

Soms leidt een echtscheiding tot (ontwikkelings)problemen bij een kind. We bieden verschillende vormen van hulp om dit te voorkomen of om ontstane problemen te verminderen.

Lees meer

Hulp bij gezin thuis

Hoe kun je kinderen, jongeren en ouders zelf de regie over hun leven laten houden en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Ook als het (even) niet goed gaat?

Lees meer

Hulp bij een ontwikkelingsachterstand

Is het gedrag van een kind lastig te verklaren? Niet willen eten bijvoorbeeld, of driftbuien of niet gaan lopen en praten. Vitree helpt ouders van kinderen met […]

Lees meer

Hulp als thuiswonen niet meer kan

Soms kan een kind (tijdelijk) niet meer thuis wonen. Dan is wonen in een ander gezin het beste alternatief. Als dat niet mogelijk is hebben we passende hulp met verblijf.

Lees meer

Andere hulp: diagnostiek en therapie

Waarom reageert een kind zo anders? Vitree doet onderzoek om dit inzichtelijk te maken. Vaak is diagnostiek ook nodig om de hulp goed aan te laten sluiten bij de vraag. Aanvullend kunnen we allerlei vormen van therapie inzetten. Vitree heeft de specialisten hiervoor in huis.

Lees meer

Andere hulp: trainingen

Sommige kinderen hebben wat extra’s nodig. Daarom bieden we trainingen aan, op maat, omdat ieder kind uniek is en wat anders nodig heeft. Meer weten over trainingen? […]

Lees meer

Alles over CORONA
Informatie, verhalen en nieuws

Coronanieuws

We zoeken pleegouders
en gezinshuisouders!
Heb jij ruimte in je hart en huis?
Of wil je van wonen je werk maken?
Wees van betekenis!

Pleegouder of gezinshuisouder worden

Gewoon naar school gaan, weerbaar zijn, lekker in je vel.
Daarvoor zijn de trainingen en ondersteuningstrajecten van Oké op school.

Bezoek de website