Kindercoach

Ik wil eigenlijk vaker naar mijn vader, maar ik ben bang dat mijn moeder dat niet leuk vindt

Demi, 12 jaar

Voor wie: Voor kinderen van gescheiden ouders
Duur: 2 tot 3 gesprekken
Locatie: Flevoland en IJsselland

Kindercoach
Voor kinderen van gescheiden ouders is het belangrijk dat zij gehoord worden. Kinderbegeleiding kan deel uitmaken van de ouderschapsbemiddeling.

Aanpak
Belangrijke informatie uit de gesprekken wordt met ouders besproken, mogelijk met het kind erbij, zodat het bestaande contact kan verbeteren. Ook kan de kindercoach psycho-educatie geven aan de ouders op maat voor het kind zodat er een specifieke omgang ontstaat die passend is bij de ontwikkeling van het kind.

Resultaat
De probleemoplossende vaardigheden van het kind zijn vergroot. Het kind krijgt direct of indirect een stem en een plek binnen de ouderschapsbemiddeling. Kinderen worden op deze wijze serieus genomen, waarbij uiteindelijk ouders verantwoordelijk blijven voor de besluiten.

Informatie en aanmelden
Lees hier meer
Bel: 088 1787120

Ook namens onze kinderen en jongeren:
bedankt Nationaal Fonds Kinderhulp!

Nationaal Fonds Kinderhulp

Getrouwd, samenwonend, alleenstaand, het maakt niet uit. Wat wel uitmaakt is dat je er kunt zijn voor een pleegkind. Pleegouders zijn hard nodig! Iets voor jou of jullie?

Pleegouder worden

Gewoon naar school gaan, weerbaar zijn, lekker in je vel. Daarvoor zijn de trainingen en ondersteuningstrajecten van Oké op school.

Bezoek de website