Opvoedondersteuning thuis

Voor wie: Ouders van kinderen/tieners met een beperking
Duur: Per dagdeel

De zorg voor kinderen en tieners met een beperking vraagt meer energie van je als ouder(s)/verzorger(s) en gezin. Medewerkers van thuisondersteuning nemen, bijvoorbeeld een dagdeel, de zorg van je over. Zodat je even boodschappen kunt doen of er juist samen met jouw kind/tiener en de medewerker thuisondersteuning op uit kunt. En dan niet hoeft te zorgen, maar vooral kunt genieten.

Thuisondersteuning is er voor ouders van kinderen/tieners met een beperking. De ondersteuning loopt uiteen van verzorgen, samen iets leuks ondernemen tot het stimuleren van de ontwikkeling van het kind/de tiener in de eigen omgeving. Thuisondersteuning is op vaste momenten in de week ook ’s avonds en in de weekenden mogelijk.

Informatie en aanmelden

088 3232132 of intake@triade-flevoland.nl

Ook namens onze kinderen en jongeren:
bedankt Nationaal Fonds Kinderhulp!

Nationaal Fonds Kinderhulp

Getrouwd, samenwonend, alleenstaand, het maakt niet uit. Wat wel uitmaakt is dat je er kunt zijn voor een pleegkind. Pleegouders zijn hard nodig! Iets voor jou of jullie?

Pleegouder worden

Gewoon naar school gaan, weerbaar zijn, lekker in je vel. Daarvoor zijn de trainingen en ondersteuningstrajecten van Oké op school.

Bezoek de website