Ontmoet werkgevers in de zorg

 

LELYSTAD – Iedereen die wil kennismaken met werken in de zorg is donderdag 12 december welkom. Dan vindt het oriëntatie-event ‘Maak kennis met de zorg, ZORG dat je erbij bent’ plaats. Gediplomeerden, leerlingen, herintreders, zij-instromers, vrijwilligers en stagiairs zijn welkom bij aanwezige potentiële werkgevers die in deze regio actief zijn in de zorg.

Speeddaten met zorgorganisaties

Iedereen die een loopbaan in de zorg voor ogen heeft, kan tijdens dit ontmoetingsevenement allerlei vragen stellen op dit gebied. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over de juiste opleidingen en capaciteiten die voor bepaalde functies nodig. Ook kunnen bezoekers meer informatie vragen over welke soorten zorg de organisaties bieden.
Geïnteresseerden speeddaten op deze manier op één dag met verschillende zorgorganisaties. Ook kunnen de organisaties vaak hun openstaande vacatures laten zien.

Informatie over werken in de zorg

Triade Vitree verzorgt dit event samen met het Regionaal Contactpunt Zorg en Welzijn en overige zorgorganisaties, zodat bezoekers op een laagdrempelige manier deze organisaties als eventuele toekomstige werkgevers in de regio kunnen ontmoeten. Ze kunnen een cv-check laten doen bij loopbaanadviseurs van Sterk in je werk. Ook kunnen de belangstellenden deelnemen aan de voorlichting over leren en werken in de sector zorg en welzijn.

Bezoekers zijn donderdag tussen 16.30 en 18.00 uur welkom bij Triade Vitree aan de Grietenij 17-05 in Lelystad, waar dit event plaatsvindt.

kennismaken met zorg

Ontmoet verschillende soorten zorg

De zorgorganisaties zijn aanwezig met een statafel om zichzelf te presenteren. De insteek is dat bezoekers en potentiële werkgevers elkaar gemakkelijk kunnen aanspreken. Behalve Triade Vitree zijn ’s Heerenloo, Coloriet, Kwintes, Oranjeborg, Zorggroep Oude en Nieuwe Land, Zowelwerk, ROC Landstede, ROC Lelystad organisaties die zichzelf tijdens dit event laten zien. Ze zijn actief op het gebied van jeugdzorg, gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Twee zijn opleidingsorganisaties waar vragen neergelegd kunnen worden.