Triade Vitree staat op de Studie Experience in Almere

 

ALMERE – Om leerlingen de veelzijdigheid van leren en werken in zorg en welzijn te laten zien, vindt de Studie Experience plaats. MBO-scholieren van alle niveaus kunnen gratis dit interactieve event op donderdag 28 november bezoeken om tot een goede studie- of beroepskeuze te komen.

De stand van Zowelwerk is ook te vinden tijdens dit event. Triade Vitree, Philadelphia, Woonzorg Flevoland, Kwintes en Zorggroep Almere zijn vertegenwoordigd in deze stand. Deze organisaties willen de leerlingen kennis laten maken met het mooie vak in de zorg.

Zorgtechnologie op Studie Experience

Er is van alles te doen in de stand tijdens de Studie Experience: Green Screen: ga op de foto in een zorg- of welzijnsetting van je keuze, loop een parcours met verschillende uitdagingen en er zijn diverse innovatieve technologieën in de stand om live te testen.

Niet in de rij

MBO-leerlingen zijn tussen 10.00 en 21.00 uur welkom het event te bezoeken in de Topsport hal in Almere Poort. Vooraf registreren is mogelijk. Op die manier worden lange wachtrijen voorkomen. Aanmelden is mogelijk via de website” http://www.studie-experience.nl/almere/. Op deze website is ook aanvullende informatie te vinden over de Studie Experience in Almere.

Scholieren welkom op Studie Experience

Inspiratie op Studie Experience

Triade Vitree hoopt leerlingen te inspireren de zorg in te gaan. Onze organisatie biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en jeugd. Ook zijn we actief op het gebied van pleegzorg. We stellen ons graag voor aan leerlingen die de zorg een warm hart toedragen.

Projecten Triade Vitree

Triade Vitree heeft een uitgebreid zorgaanbod als het om de jeugd gaat. Van crisishulp, tot hulp op school tot pleegzorg. Ook bieden we onze werknemers interessante lezingen en proberen we laagdrempelig te zijn door mee te doen aan bliksemstages.