Week van werken in de jeugdzorg

Help jij graag kinderen, jongeren en ouders verder? Passen de kernwaarden ‘speels’, ‘dapper’, ‘eerlijk’ en ‘vertrouwen’ bij jouw persoonlijkheid? Dan zijn we bij Vitree Jeugdzorg op zoek naar jou. We helpen gezinnen met meervoudige problemen, maar we bieden ook interventies bij complexe scheidingen en extra hulp op scholen. Bij voorkeur zo preventief mogelijk.

Bekijk onze vacatures en ga in gesprek met ons.

week van werken in de jeugdzorg

Benieuwd hoe anderen het werken bij ons vinden? Bekijk dan eens het filmpje hieronder. Daarnaast hebben we een aantal prachtige verhalen van onze medewerkers. Hoe ervaren zij de jeugdzorg en het werken bij Vitree? Twee van deze verhalen zijn er zelfs afkomstig uit een recept gepuliceerd boek waar twee werknemers voor gevraagd zijn. Stuk voor stuk unieke verhalen over het werk in de jeugdzorg.

 

 

Afstudeerstage Duurzaamheid (Flevoland)

Ben jij zelfstandig? Denk jij in oplossingen? En ben jij op zoek naar een interessante leerzame afstudeeromgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou !

Bekijk vacature

Stagiair(e) Pleegzorg | Flevoland (Flevoland)

Zit jij in het 3e jaar van je studie HBO Social Work of Pedagogiek? Wij bieden een interessante en boeiende stage (32-36 uur per week, minimaal 6 maanden) vanaf september 2020.

Bekijk vacature

Stagiair(e) Hilbert van Dijkstraat 9 | Kampen (Kampen)

Zit jij in het 3e jaar van de opleiding HBO Social Work of Pedagogiek? Wij zoeken een stagiair(e) voor een jaarstage vanaf september 2020.

Bekijk vacature

Stagiair(e) Gezinshuizen | Lelystad (Lelystad)

Zoek jij een stageplaats waarin je heel veel kan leren over de jeugdhulpverlening, gezinshuizen en over jezelf?

Bekijk vacature

Stagiair(e) Zo Actief (Flevoland)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, zelfstandige stagiaires met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die het een uitdaging vinden om onze cliënten vitaal te houden.

Bekijk vacature

Jeugdzorgwerker de Kajuit 113-115, Almere | Parttime 32 uur (Almere)

Jij bent graag onderdeel van de ontwikkeling van jongeren naar zelfstandigheid in onze maatschappij. Toch? Dan is deze vacature waar jíj directe impact hebt de perfecte match!

Bekijk vacature

Psychomotorisch therapeut | 36 uur (Almere)

Lever jij vanuit je deskundigheid een bijdrage aan de behandelvraag van onze cliënten waarbij er multidisciplinair en systeemgericht wordt gewerkt binnen de behandelingen?

Bekijk vacature

Orthopedagoog Generalist | 32-36 uur (Flevoland)

Ter versterking van ons JCF-team zoeken wij een (senior) orthopedagoog generalist!

Bekijk vacature

Ook namens onze kinderen en jongeren:
bedankt Nationaal Fonds Kinderhulp!

Nationaal Fonds Kinderhulp

Getrouwd, samenwonend, alleenstaand, het maakt niet uit. Wat wel uitmaakt is dat je er kunt zijn voor een pleegkind. Pleegouders zijn hard nodig! Iets voor jou of jullie?

Pleegouder worden

Gewoon naar school gaan, weerbaar zijn, lekker in je vel. Daarvoor zijn de trainingen en ondersteuningstrajecten van Oké op school.

Bezoek de website